CEC Bank a redus dobanda de baza aplicata la creditele acordate companiilor cu 0,5 puncte procentuale la imprumuturile in lei si cu 0,4 puncte procentuale la cele in euro. De asemenea, banca a diminuat dobanda la creditele pentru co-finantarea...

CEC Bank a redus dobanda de baza aplicata la creditele acordate companiilor cu 0,5 puncte procentuale la imprumuturile in lei si cu 0,4 puncte procentuale la cele in euro. De asemenea, banca a diminuat dobanda la creditele pentru co-finantarea proiectelor europene cu 1 punct procentual.

Dobanda de baza utilizata de CEC Bank la creditele pentru companii a scazut de la 9,9% la 9,4% in cazul imprumuturilor in lei si de la 6,9% la 6,4% pentru cele in euro.

CEC Bank reduce de asemenea, incepand cu 9 august 2010, si dobanda de baza aplicata creditelor acordate pentru co-finantarea proiectelor de accesare de fonduri europene, in lei si euro. La toate produsele de creditare in lei oferite persoanelor juridice pentru realizarea proiectelor cu finantare europeana, dobanda de baza se reduce de la 9,90% la 8,90%, iar la creditele in euro, de la 6,90% la 5,90%.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.