Allianz-Ţiriac si Toyota România au lansat, luni, o polita co-branded auto facultativa destinata tuturor detinatorilor de autovehicule noi sau second-hand cu vechime mai mica de cinci ani, persoane fizice sau juridice. Polita este disponibila în trei variante - Basic, Standard sau Premium, în functie de nevoile de asigurare ale unui client, se arata într-un comunicat comun al al Allianz-Ţiriac si Toyota România. Aceasta este prima polita Casco ...

Allianz-Ţiriac şi Toyota România au lansat, luni, o poliţă co-branded auto facultativă destinată tuturor deţinătorilor de autovehicule noi sau second-hand cu vechime mai mică de cinci ani, persoane fizice sau juridice.

Poliţa este disponibilă în trei variante - Basic, Standard sau Premium, în funcţie de nevoile de asigurare ale unui client, se arată într-un comunicat comun al al Allianz-Ţiriac şi Toyota România.

Aceasta este prima poliţă Casco co-branded de pe piaţa românească, potrivit sursei citate. Allianz-Ţiriac este cel mai mare asigurător local după nivelul subscrierilor în 2009.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Capital.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.