CorporateNews26 Iulie 201014:00

Lectura de un minut

Banca Transilvania si Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) au stabilit printr-o conventie un set de criterii pe care trebuie sa le indeplineasca beneficiarii fondurilor europene pentru a contracta credite fara ca Fondul sa...

Banca Transilvania si Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) au stabilit printr-o conventie un set de criterii pe care trebuie sa le indeplineasca beneficiarii fondurilor europene pentru a contracta credite fara ca Fondul sa mai analizeze dosarele.

"Banca Transilvania si FNGCIMM au agreat un set de criterii de eligibilitate a solicitantilor/proiectelor europene, astfel incat Fondul nu mai face nicio analiza a solicitarilor care se incadreaza in aceste criterii. BT notifica FNGCIMM cu privire la respectivele proiecte, iar procedura continua cu acordarea creditului", a anuntat banca.

Astfel, fondurile europene sunt accesate mai rapid intrucat nu se mai face o noua analiza a dosarului de catre FNGCIMM.

Citeste si:
Un soldat si-a impuscat comandantul, apoi s-a sinucis
Un soldat si-a impuscat...

Citeste articolul integral pe Wall-street.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.