CorporateNews23 Iulie 201014:36

Lectura de un minut

BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL) a inceput sa vireze in conturile clientilor sai prima garantata de stat, in valoare totala de peste 8,6 milioane de lei, aferenta anului 2009, au anuntat vineri oficialii bancii. Institutia are peste 134.000 de clienti.Incepand cu anul 2009, contractele de economisire-creditare beneficiaza de prima garantata de stat de 25% din sumele economisite, prima garantata de stat care poate urca pana la 250 euro (contravaloare in... [ Citeste articolul pe D

BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL) a inceput sa vireze in conturile clientilor sai prima garantata de stat, in valoare totala de peste 8,6 milioane de lei, aferenta anului 2009, au anuntat vineri oficialii bancii.
Institutia are peste 134.000 de clienti.

Incepand cu anul 2009, contractele de economisire-creditare beneficiaza de prima garantata de stat de 25% din sumele economisite, prima garantata de stat care poate urca pana la 250 euro (contravaloare in lei), pentru toate categoriile de deponenti.

Totodata, clientii pot obtine un credit in lei cu dobanda mica si fixa pe toata durata contractului, de 5% sau 6% pe an, in functie de tipul de contract ales.

Citeste si:
Un soldat si-a impuscat comandantul, apoi s-a sinucis
Un soldat si-a impuscat...

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.