CorporateNews23 Iulie 201014:17

Lectura de un minut

Investitorii se asteapta ca 10 dintre cele 91 de banci supuse testelor de stres derulate de autoritatile europene sa nu treaca de acest obstacol, valoarea capitalului suplimentar necesar in urma examinarilor fiind de 37,6 miliarde de euro, potrivit unui sondaj al Goldman Sachs. Autoritatile financiare din Uniunea Europeana au efectuat teste de stres in sistemul bancar din Europa, incercand sa calmeze temerile investitorilor cu privire la potentialul impact al crizei datoriilor de stat d

Investitorii se asteapta ca 10 dintre cele 91 de banci supuse testelor de stres derulate de autoritatile europene sa nu treaca de acest obstacol, valoarea capitalului suplimentar necesar in urma examinarilor fiind de 37,6 miliarde de euro, potrivit unui sondaj al Goldman Sachs.

Autoritatile financiare din Uniunea Europeana au efectuat teste de stres in sistemul bancar din Europa, incercand sa calmeze temerile investitorilor cu privire la potentialul impact al crizei datoriilor de stat din zona euro.

Potrivit unui sondaj efectuat de Goldman Sachs in randul a 376 de investitori, atat fonduri de hedging cat si jucatori care se implica pe termen lung, bancile europene vor fi nevoite sa stranga capital suplimentar de 37,6 miliarde de euro in urma testelor de stres, ale caror rezultate vor fi prezentate vineri, 23 iulie, la ora 16 GMT.

Citeste si:
Un soldat si-a impuscat comandantul, apoi s-a sinucis
Un soldat si-a impuscat...

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.