CorporateNews23 Iulie 201010:38

Lectura de un minut

Unele banci au inceput sa ofere imprumuturi cu garantii guvernamentale pentru construirea de locuinte. Premierul estimeaza ca, in august, programul va intra "in linie dreapta".

Unele bănci au început să ofere împrumuturi cu garanţii guvernamentale pentru construirea de locuinţe. Premierul estimează că, în august, programul va intra "în linie dreaptă".

Programul guvernamental pentru construirea de case a fost lăsat de izbelişte mai mult de cinci luniSursa: Codrin Prisecaru

Una câte una, băncile încep să dea drumul la credite pentru construirea de case de la zero prin programul guvernamental "Prima casă 2".

Deşi normele programului au fost publicate în Monitorul Oficial încă din luna februarie, niciun credit nu a fost acordat până acum pentru construirea de locuinţe.

Citeste si:
Un soldat si-a impuscat comandantul, apoi s-a sinucis
Un soldat si-a impuscat...

De altfel, abia în urmă cu două săptămâni, băncile au semnat convenţiile cu Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) pentru a putea da credite de 70.000 de euro sau 75.000 de euro cu garanţia statului, pentru locuinţele construite de la zero.

Citeste articolul integral pe Evz.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.