CEC Bank va lansa, din 2 august, creditul pentru reabilitarea termica a cladirilor de locuit, destinat asociatiilor de proprietari si proprietarilor locuintelor unifamiliale, persoane fizice, informeaza un comunicat al bancii.Agentia Nationala de Presa - Agerpres
CEC Bank va lansa, din 2 august, creditul pentru reabilitarea termică a clădirilor de locuit, destinat asociaţiilor de proprietari şi proprietarilor locuinţelor unifamiliale, persoane fizice, informează un comunicat al băncii.

Clienţii vor putea accesa credite pentru reabilitarea termică a anvelopei clădirii şi a instalaţiilor aferente, repararea, înlocuirea sau achiziţionarea cu montaj a centralei termice de bloc sau de scară, respectiv a centralei termice aferente locuinţei unifamiliale, precum şi a instalaţiilor aferente acesteia. De asemenea, creditul va putea fi accesat pentru introducerea unor sisteme alternative pentru asigurarea parţială sau totală a energiei pentru prepararea apei calde de consum, iluminat şi de încălzire.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Doingbusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.