Bancpost a anuntat luni ca, incepand cu luna iulie, emite numai carduri Visa si MasterCard cu cip, ce au un nivel de siguranta mai ridicat, pentru a proteja clientii de fraude. "Ne-am propus sa implementam aceasta tehnologie atat pentru cardurile de credit si cat si pentru cele de debit, astfel incat clientii bancii sa simta un plus de siguranta la efectuarea tranzactiilor cu cardul, tinand cont de faptul ca... [ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]
Bancpost a anuntat luni ca, incepand cu luna iulie, emite numai carduri Visa si MasterCard cu cip, ce au un nivel de siguranta mai ridicat, pentru a proteja clientii de fraude.

"Ne-am propus sa implementam aceasta tehnologie atat pentru cardurile de credit si cat si pentru cele de debit, astfel incat clientii bancii sa simta un plus de siguranta", a declarat George Georgakopoulos, director executiv senior al diviziei Credite de Consum in cadrul bancii.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.