CorporateNews5 Iulie 201016:31

Lectura de un minut

OTP Bank anunta prelungirea campaniei la creditele ipotecare. Astfel, orice client persoana fizica care contracteaza, pâna la data de 30 septembrie 2010, un credit de nevoi personale cu ipoteca sau un credit ipotecar de achizitie, în EUR, beneficiaza de: rata fixa de dobânda de 4.99%*, pentru primele 12 rate lunare si perioada de gratie la plata ratelor de pânǎ la 3 luni, aplicabila dupa primul an.OTP Bank
OTP Bank anunţă prelungirea campaniei la creditele ipotecare. Astfel, orice client persoană fizică care contractează, până la data de 30 septembrie 2010, un credit de nevoi personale cu ipotecă sau un credit ipotecar de achiziţie, în EUR, beneficiază de: rată fixă de dobândă de 4.99%, pentru primele 12 rate lunare şi perioadă de graţie la plata ratelor de pânǎ la 3 luni, aplicabilă după primul an.

Pe lângă aceste avantaje, clienţii primesc şi alte beneficii, precum: gratuitatea serviciului OTPdirekt până la finalul anului 2010;0% comision de analiză dosar;comision 0 la deschiderea şi administrarea contului curent, pe toată perioada de derulare a creditului;procent de finanţare de până la 85% din valoarea imobilului;posibilitatea de a apela la maxim 3 codebitori, pentru încadrarea la o sumă mai mare;considerarea unei game largi de venituri la determinarea capacităţii de rambursare;perioadă maximă de acordare de 357 de luni.

Citeste articolul integral pe Doingbusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.