CorporateNews5 Iulie 201010:11

Lectura de un minut

Banca Nationala a Romaniei (BNR) vrea sa plateasca 1,19 milioane euro, fara TVA, pentru echipamente de comunicatie LAN/WAN si solutii de control si monitorizare centralizata a accesului la resursele sistemului informatic, in leasing operational, potrivit anuntului de intentie al bancii centrale citat de Newsin.

Banca Nationala a Romaniei (BNR) vrea sa plateasca 1,19 milioane euro, fara TVA, pentru echipamente de comunicatie LAN/WAN si solutii de control si monitorizare centralizata a accesului la resursele sistemului informatic, in leasing operational.

Contractul urmeaza sa fie incheiat pe o perioada de trei ani, iar data prevazuta pentru inceperea procedurilor de adjudecare este 6 iulie 2010, potrivit anuntului de intentie publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

BNR vrea sa procure "solutie switching/routing pentru noul centru de date, acces wireless cu management centralizat, acces controlat pentru vizitatori, monitorizare centralizata a log-urilor, switch-uri de acces 48 porturi, firewall-uri si criptoare trafic".

Citeste si:
Bancile din Romania AMANA plata ratelor anumitor credite
Bancile din Romania AMANA...

Citeste articolul integral pe Feedproxy.google.comTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.