Fondurile Capital Plus si Orizont, administrate de Aviva Investors Romania, sunt distribuite, incepand de luni, 28 iunie, prin reteaua bancara a BRD. Operatiunile de adeziune si rascumparare in/din aceste fonduri prin intermediul BRD se vor derula doar...
Fondurile Capital Plus si Orizont, administrate de Aviva Investors Romania, sunt distribuite, incepand de luni, 28 iunie, prin reteaua bancara a BRD. Operatiunile de adeziune si rascumparare in/din aceste fonduri prin intermediul BRD se vor derula doar prin transfer bancar, informeaza un comunicat al AIR.
Cele doua fonduri nu percep comisioane de subscriere.

„Dezvoltam astfel parteneriatul cu BRD, care este si banca depozitara pentru aceste fonduri, si speram ca accesul la produsele oferite de noi sa fie mai simplu, avand in vedere dimensiunea retelei bancare. Definindu-si in sistemul BRD-NET fondurile noastre drept beneficiari, clientii BRD pot efectua investitii lunare, care le permit acumularea unor sume importante pe termen lung”, a declarat Eugen Voicu, CEO Aviva Investors Romania.

Citeste articolul integral pe Wall-street.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.