Grupul bancar britanic Royal Bank of Scotland si-a pastrat pozitia de cea de a patra banca din lume în functie de capital, potrivit unui clasament anual al primelor 1.000 de banci din lume realizat de revista "The Banker", informeaza Daily Telegraph.Patru banci britanice se numara printre primele 15 banci din lume, incluzând HSBC, Barclays si Lloyds Banking Group, demonstrând ca Marea Britanie ramâne cea de a doua mare forta banca din lume dupa SUA. ...

Grupul bancar britanic Royal Bank of Scotland şi-a păstrat poziţia de cea de a patra bancă din lume în funcţie de capital, potrivit unui clasament anual al primelor 1.000 de bănci din lume realizat de revista "The Banker".

Patru bănci britanice se numără printre primele 15 bănci din lume, incluzând HSBC, Barclays şi Lloyds Banking Group, demonstrând că Marea Britanie rămâne cea de a doua mare forţă bancă din lume după SUA. China are 84 de bănci în top 1000, contribuind cu 25 de procente la profiturile totale.

Bank of America Merrill Lynch a devansat JP Morgan Chase şi, în prezent, este cea mai mare bancă din lume. Citigroup se situează pe locul trei. Royal Bank of Scotland, la care guvernul britanic deţine 83 la sută din acţiuni, se situează pe locul patru, urmat de HSBC. Barclays se clasează pe locul zece, iar Lloyds Banking Group pe locul 12.

Citeste si:
Un soldat si-a impuscat comandantul, apoi s-a sinucis
Un soldat si-a impuscat...
Citeste si:
Primele semne de sarcina
Primele semne de sarcina

Citeste articolul integral pe Capital.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.