CorporateNews25 Iunie 201011:14

Lectura de un minut

Banca Transilvania a lansat un depozit in euro pe o perioada atipica, de 111 zile, cu o dobanda anuala de 4%. Institutia de credit mai are in portofoliu si un depozit similar ce poate fi constituit in lei.

Banca Transilvania a lansat un depozit in euro pe o perioada atipica, de 111 zile, cu o dobanda anuala de 4%. Institutia de credit mai are in portofoliu si un depozit similar ce poate fi constituit in lei.

Cel mai nou produs de economisire pe care clientii Bancii Transilvania il pot accesa, de astazi, este Depozitul 111, in euro. Dobanda aferenta plasamentului este de 4% pe an.

Perioada atipica a acestui depozit, de 111 zile, este un element in plus de atractivitate, considera reprezentantii bancii care sustin ca dorinta clientilor pentru un asemenea produs a fost confirmata si de interesul pe care depozitul similar, in lei, l-a avut in randul clientilor.

Citeste si:
Un soldat si-a impuscat comandantul, apoi s-a sinucis
Un soldat si-a impuscat...

Citeste articolul integral pe Wall-street.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.