Doar o parte din cei 50.000 de clienti bugetari ai Unicredit Tiriac Bank au credite si vor fi contactati pentru solutii de restructurare, in contextul diminuarii veniturilor, ceilalti beneficiind de alte produse ale bancii, a precizat institutia de credit, trasnmite Mediafax.
Doar o parte din cei 50.000 de clienti bugetari ai Unicredit Tiriac Bank au credite si vor fi contactati pentru solutii de restructurare, in contextul diminuarii veniturilor, ceilalti beneficiind de alte produse ale bancii, a precizat institutia de credit.

unicredit,clienti,bugetari,creditePrecizarea vine dupa ce, marti, vicepresedintele diviziei de retail a bancii, Zoltan Major, a declarat ca institutia de credit va contacta clientii bugetari din portofoliu, care reprezinta circa 10% din total clienti de retail, de 500.000 persoane fizice si IMM, pentru a le oferi solutii de restructurare.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Feedproxy.google.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.