O sucursala BCR din Timisoara a fost jefuita, miercuri, de doi barbati care l-au imobilizat pe paznic si au amenintat-o pe o casierita cu un pistol, fugind apoi din incinta unitatii bancare. Seful Politiei Judetene Timis, Gheorghe Popescu, a declarat ca doi barbati au intrat intr-o sucursala BCR dintr-un cartier marginas al Timisoarei, Calea Buziasului, si l-au imobilizat pe paznic, iar pe casiera au amenintat-o cu un pistol, scrie
O sucursala BCR din Timisoara a fost jefuita, miercuri, de doi barbati care l-au imobilizat pe paznic si au amenintat-o pe o casierita cu un pistol, fugind apoi din incinta unitatii bancare.

Seful Politiei Judetene Timis, Gheorghe Popescu, a declarat ca doi barbati au intrat intr-o sucursala BCR dintr-un cartier marginas al Timisoarei, Calea Buziasului, si l-au imobilizat pe paznic, iar pe casiera au amenintat-o cu un pistol;.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.