UniCredit Tiriac Bank a lansat o garantie bancara pentru obtinerea licentei in activitatile conexe transportului rutier, cum ar fi activitatile de intermediere a operatiunilor de transport rutier public, dupa ce autoritatile au solicitat sprijinul bancilor pentru elaborarea unui astfel de produs. Potrivit legii, pentru obtinerea licentei pentru activitati …
UniCredit Tiriac Bank a lansat o garantie bancara pentru obtinerea licentei in activitatile conexe transportului rutier, cum ar fi activitatile de intermediere a operatiunilor de transport rutier public, dupa ce autoritatile au solicitat sprijinul bancilor pentru elaborarea unui astfel de produs.

Potrivit legii, pentru obtinerea licentei pentru activitati conexe transportului rutier solicitantul trebuie sa prezinte, pe langa alte documente, si o garantie bancara pentru asigurarea efectuarii corespunzatoare, se arata in comunicat.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Feeds.banknews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.