În intervalul 8-18 iunie, CEC Bank va inaugura Biroul de Fonduri Europene in sucursalele Bancii din mai multe judete din tara, prin care banca va indruma, promova si vinde produsele de creditare pentru accesarea de fonduri europene celor care doresc sa apeleze la astfel de fonduri si au nevoie de cofinantare, potrivit unui comunicat al institutiei.

In intervalul 8-18 iunie, CEC Bank va inaugura Biroul de Fonduri Europene in sucursalele Bancii din mai multe judete din tara, prin care banca va indruma, promova si vinde produsele de creditare pentru accesarea de fonduri europene celor care doresc sa apeleze la astfel de fonduri si au nevoie de cofinantare, potrivit unui comunicat al institutiei.

Primele judeţe vizate sunt Constanţa, Suceava, Botoşani, Brăila, Galaţi şi Tulcea, iar în perioada imediat următoare, în toate sucursalele CEC Bank din ţară se vor deschide astfel de birouri pentru accesare de fonduri europene.

CEC Bank a lansat deja Biroul de Fonduri Europene în sucursalele din judeţele Neamţ, Bacău şi Iaşi.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Moneyro.feedsportal.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.