Creditul pe cardul de debit este unul dintre cele mai ieftine si se obtine repede. Daca anul trecut cea mai mica dobanda era de 14%, acum a ajuns la 11%. Dobanzile percepute de banci la creditele acordate pe cardurile de salarii pot fi si cu 16 puncte procentuale mai mici decat cele aferente cardurilor de credit. Este cazul produselor din oferta Garanti Bank, care percepe…

Creditul pe cardul de debit este unul dintre cele mai ieftine si se obtine repede. Daca anul trecut cea mai mica dobanda era de 14%, acum a ajuns la 11%. Dobanzile percepute de banci la creditele acordate pe cardurile de salarii pot fi si cu 16 puncte procentuale mai mici decat cele aferente cardurilor de credit. Este cazul produselor din oferta Garanti Bank, care percepe o dobândă de circa 11% la creditele overdraft şi de 27,6% la cardurile de credit.

In clasament, cele mai biune carduri cu overdraft sunt oferite de CEC şi BCR,


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Feeds.banknews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.