Banca Transilvania si Asociatia Rotary International District 2241 au lansat un card co-branded de credit, primul card destinat membrilor Rotary din intreaga tara, au anuntat joi oficialii bancii. Avand un card Visa Gold BT - Rotary, membrii Rotary pot beneficia de credit de pana la 10.000 euro, valoare echivalenta in lei. Perioada de gratie a cardului este de pana la 55 de zile, perioada in care creditul poate fi returnat,... [ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]

Banca Transilvania si Asociatia Rotary International District 2241 au lansat un card co-branded de credit, primul card destinat membrilor Rotary din intreaga tara.

Avand un card Visa Gold BT - Rotary, membrii Rotary pot beneficia de credit de pana la 10.000 euro , valoare echivalenta in lei. Perioada de gratie a cardului este de pana la 55 de zile, perioada in care creditul poate fi returnat, fara a trebui sa fie platit ceva in plus.

Posesorii cardului au posibilitatea de a cheltui zilnic pana la 30.000 lei, prin tranzactii efectuate, cumulat, la bancomat, la POS si prin Internet.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.