Clientii BRD Finance beneficiaza, în perioada 6 mai - 5 august 2010, de dobânzi mai mici pentru utilizarea cardurilor de credit, banca reducând de la 2,21 la suta la 1,91 la suta valoarea dobânzilor lunare pentru cardurile de credit MasterCard din portofoliul sau. Agentia Nationala de Presa - Agerpres
Clienţii BRD Finance beneficiază, în perioada 6 mai - 5 august 2010, de dobânzi mai mici pentru utilizarea cardurilor de credit, banca reducând de la 2,21 la sută la 1,91 la sută valoarea dobânzilor lunare pentru cardurile de credit MasterCard din portofoliul său.

Conform unui comunicat al băncii, per ansamblu, diminuarea s-a realizat cu 0,3 puncte procentuale, determinând scăderea sub pragul de doi la sută a dobânzilor lunare pentru tot portofoliul de carduri MasterCard administrate de BRD Finance. Daca noile dobânzi lunare se situează între 1,81 la sută şi 1,91 la sută, sumele minime lunare de plată urmează acelaşi trend descrescător, reducându-se cu trei lei pentru fiecare interval. Astfel, sumele minime rambursate lunar de catre clienţi încep de la valori de 22 lei pe lună, ceea ce face ca produsele de creditare oferite de BRD Finance să fie accesibile unei largi categorii de clienţi.
Retail jobs


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Doingbusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.