BRD – Groupe Société Générale finanteaza firmele care doresc sa achizitioneze autoturisme, autoutilitare sau tractoare si masini agricole autopropulsate noi in cadrul programului 'Rabla', oferindu-le credite de...

BRD – Groupe Societe Generale finanteaza firmele care doresc sa achizitioneze autoturisme, autoutilitare sau tractoare si masini agricole autopropulsate noi in cadrul programului 'Rabla', oferindu-le credite de investitii pentru completarea surselor proprii.

Beneficiarii trebuie sa respecte criteriile de eligibilitate ale bancii si pe cele impuse de Autoritatea Fondului de Mediu pentru inscrierea in programul „Rabla”.

„BRD isi diversifica permanent oferta de produse de creditare, tinand cont de nevoile de finantare actuale ale clientilor existenti sau potentiali si oferindu-le astfel sprijinul necesar pentru a da curs noilor oportunitati de dezvoltare”, a declarat Philippe Lelarge, directorul executiv al departamentului de Strategie si Marketing din cadrul bancii.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.