CEC Bank a redus, in perioada 15 mai - 30 septembrie 2010, dobanda pentru creditul Senior, dedicat persoanelor fizice, pensionari, titulari ai unui cont in care se efectueaza viramentul pensiei, pana la 11% pe an, de la 13,95%. Totodata, banca a eliminat comisionul de analiza documentatie.Creditul Senior este un credit in lei fara comisioane, fara avans si fara giranti iar clientii nu trebuie sa prezinte documente justificative privind utilizarea acestuia. Plafonul lunar... [ Citest
CEC Bank a redus, in perioada 15 mai - 30 septembrie 2010, dobanda pentru creditul Senior, dedicat persoanelor fizice, pensionari, titulari ai unui cont in care se efectueaza viramentul pensiei, pana la 11% pe an, de la 13,95%.

Totodata, banca a eliminat comisionul de analiza documentatie.Creditul Senior este un credit in lei fara comisioane, fara avans si fara giranti iar clientii nu trebuie sa prezinte documente justificative privind utilizarea acestuia.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.