CEC Bank a lansat un credit destinat achizitionarii de tractoare si masini autopropulsate noi în cadrul programului "Rabla" din agricultura, care se acorda pe o perioada de maxim sase ani. "CEC Bank lanseaza începând cu data de 3 mai creditul «RABLA AGRICOL», destinat achizitionarii de tractoare si masini agricole autopropulsate noi, în conformitate cu prevederile Ordinului Ministerului Mediului si Padurilor nr.2/5.01.2010 pentru aprobarea ...
CEC Bank a lansat un credit destinat achiziţionării de tractoare şi maşini autopropulsate noi în cadrul programului "Rabla" din agricultură, care se acordă pe o perioadă de maxim şase ani.

"CEC Bank lansează începând cu data de 3 mai creditul «RABLA AGRICOL», destinat achiziţionării de tractoare şi maşini agricole autopropulsate noi, în conformitate cu prevederile Ordinului Ministerului Mediului şi Pădurilor nr.2/5.01.2010 pentru aprobarea ghidului de finanţare a programului de stimulare a înnoirii parcului naţional de tractoare şi maşini agricole autopropulsate, modificat şi completat prin Ordinul Ministerului Mediului şi Pădurilor nr. 419/2010", se arată într-un comunicat al băncii.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Capital.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.