Shahmir Khaliq, directorul general al Citibank Romania, va fi inlocuit din functie cu Tibor Pandi, incepand cu 6 aprilie, a anuntat luni banca. Shahmir Khaliq a fost desemnat ca director al diviziei formata din Bulgaria, Cehia, Romania si Slovacia si director general al Citibank Cehia.Inlocuitorul sau, Tibor Pandi (41) are peste 15 ani de experienta in domeniul bancar, iar inainte de... [ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]

Shahmir Khaliq, directorul general al Citibank Romania, va fi inlocuit din functie cu Tibor Pandi, incepand cu 6 aprilie, a anuntat luni banca.

Shahmir Khaliq a fost desemnat ca director al diviziei formata din Bulgaria, Cehia, Romania si Slovacia si director general al Citibank Cehia.

Inlocuitorul sau, Tibor Pandi (41) are peste 15 ani de experienta in domeniul bancar, iar inainte de aceasta numire a indeplinit rolul de director pentru tarile din Europa Centrala in care Citi nu are prezenta locala, coordonand activitatea din 12 tari.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.