ING Asigurari de Viata lanseaza ING Selectis, o asigurare de viata de tip unit linked cu prima unica, in euro, ce ofera protectia capitalului net investit, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. In acelasi timp, ING Selectis permite accesul la potentialul de crestere oferit de instrumente financiare derivate care reflecta performanta celor mai…
NG Asigurari de Viata lanseaza ING Selectis, o asigurare de viata de tip unit linked cu prima unica, in euro, ce ofera protectia capitalului net investit, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. In acelasi timp, ING Selectis permite accesul la potentialul de crestere oferit de instrumente financiare derivate care reflecta performanta celor mai importante companii din zona Euro.

Noul produs vine sa completeze oferta de produse cu componenta investitionala denominate in lei si face parte dintr-o editie limitata, disponibila in intervalul 3 - 28 mai 2010.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Feeds.banknews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.