IFC, divizia de investitii a Bancii Mondiale, va acorda Bancpost garantii, care sa permita finantarea companiilor mici si mijlocii in activitatile de export, dupa ce banca s-a alaturat programului IFC Global Trade Finance, arata un comunicat al institutiei internationale. Garantiile pe care le va acorda IFC bancii romanesti vor facilita finantarea…
IFC, divizia de investitii a Bancii Mondiale, va acorda Bancpost garantii, care sa permita finantarea companiilor mici si mijlocii in activitatile de export, dupa ce banca s-a alaturat programului IFC Global Trade Finance, arata un comunicat al institutiei internationale.

Garantiile pe care le va acorda IFC bancii romanesti vor facilita finantarea si prefinantarea la export a companiilor din sectoarele importante pentru crearea de noi locuri de munca, inclusiv afacerile din agricultura.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Feeds.banknews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.