Omniasig Vienna Insurance Group a inregistrat in 2009 un profit brut de 52,73 milioane lei, de 3 ori mai mic decat cel din anul anterior, cand a fost de 168,59 milioane lei, au anutat, joi, reprezentatii asiguratorului. Compania a afisat pentru anul trecut prime brute subscrise in valoare de 1,114 miliarde lei, cu 5,68% mai putin ca in 2008, conform standardelor IFRS"Scaderea de cateva procente se datoreaza interconectarii industriei asigurarilor cu multe... [ Citeste articolul
Omniasig Vienna Insurance Group a inregistrat in 2009 un profit brut de 52,73 milioane lei, de 3 ori mai mic decat cel din anul anterior, cand a fost de 168,59 milioane lei, au anutat, joi, reprezentatii asiguratorului.
Compania a mentionat ca, in cursul anului 2008, a vandut grupului austriac Uniqa actiunile detinute la societatea de asigurare-reasigurare Unita Vienna Insurance Group SA, tranzactie in urma careia a fost recuperata integral investitia efectuata si a fost realizat si un profit substantial.

Omniasig a afisat pentru anul trecut prime brute subscrise in valoare de 1,114 miliarde lei, cu 5,68% mai putin ca in 2008, conform standardelor IFRS


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.