Bank of America ii va ajuta pe clientii sai care au contractat credite ipotecare, si care intampina dificultati mari in a-si plati datoriile, scutindu-i de plata a pana la 30% din imprumut. Banca a informat ca ii va scuti de plata a pana la 30% din datorie pe detinatorii de case care datoreaza peste 120% din valoarea respectivului imobil. Acest plan, care va debuta…
Bank of America ii va ajuta pe clientii sai care au contractat credite ipotecare, si care intampina dificultati mari in a-si plati datoriile, scutindu-i de plata a pana la 30% din imprumut.

Banca a informat ca ii va scuti de plata a pana la 30% din datorie pe detinatorii de case care datoreaza peste 120% din valoarea respectivului imobil. Acest plan, care va debuta in luna mai, este intre primele de acest gen din partea unui creditor ipotecar, in conditiile in care valoarea caselor a scazut cu mult sub valoarea datoriei catre banca. Aceasta masura este menita a preveni executarea silita a ipotecilor.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Feeds.banknews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.