CorporateNews23 Martie 201013:31

Lectura de un minut

CEC Bank a inceput sa acorde creditele clientilor eligibili pentru varianta a doua a programului Prima Casa, dobanzile percepute de banca fiind formate din indicele ROBOR la 3 luni plus o marja de 1,9% sau EURIBOR la 3 luni plus 4%, potrivit unui...

CEC Bank a inceput sa acorde creditele clientilor eligibili pentru varianta a doua a programului Prima Casa, dobanzile percepute de banca fiind formate din indicele ROBOR la 3 luni plus o marja de 1,9% sau EURIBOR la 3 luni plus 4%, potrivit unui comunicat al institutiei de credit.

Clientii pot lua un credit de la CEC Bank prin programul Prima Casa pe o perioada de maxim 30 de ani, dar varsta lor la data rambursarii integrale nu poate sa depaseasca 80 de ani.

Banca ofera clientilor si o perioada de gratie de cel mult 180 de zile (6 luni).

Rata dobanzii se va modifica trimestrial, pe toata durata contractului, in functie de variatia dobanzii de baza ROBOR la 3 luni sau EURIBOR la 3 luni, la datele de 1 ianuarie, 1 aprilie, 1 iulie si 1 octombrie.

Citeste si:
Un soldat si-a impuscat comandantul, apoi s-a sinucis
Un soldat si-a impuscat...

Citeste articolul integral pe Wall-street.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.