CorporateNews23 Martie 201010:17

Lectura sub un minut

Standard&Poor's a imbunatatit perspectiva ratingului bancii ungare OTP Bank, prezenta in Romania, si a principalei sale subsidiare, OTP Mortgage Bank, de la negativa la stabila, ca urmare a rezistentei mai mari decat s-a anticipat la recesiunea economica. Agentia a confirmat, totodata, ratingurile "BB+/B" pentru datoriile pe termen lung si scurt ale ambelor institutii financiare, scrie Mediafax.Pespectiva stabila reflecta profilul financiar relativ solid al celor doua

Standard&Poor's a imbunatatit perspectiva ratingului bancii ungare OTP Bank, prezenta in Romania, si a principalei sale subsidiare, OTP Mortgage Bank, de la negativa la stabila, ca urmare a rezistentei mai mari decat s-a anticipat la recesiunea economica.

Agentia a confirmat, totodata, ratingurile "BB+/B" pentru datoriile pe termen lung si scurt ale ambelor institutii financiare.

Pespectiva stabila reflecta profilul financiar relativ solid al celor doua banci si profitul peste asteptari calculat inainte de deducerea provizioanelor, ceea ce ofera o mai mare protectie fata de pierderile rezultate din creditele neperformante.

Citeste si:
Un soldat si-a impuscat comandantul, apoi s-a sinucis
Un soldat si-a impuscat...

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.