CorporateNews19 Martie 201010:49

Lectura de un minut

Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP)  l-a sanctionat cu avertisment scris pe directorul general al Generali Fond de Pensii Ioan Vreme (foto), ca urmare a omiterii solicitarii avizarii de modificare a actului individual de...

Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) l-a sanctionat cu avertisment scris pe directorul general al Generali Fond de Pensii Ioan Vreme (foto), ca urmare a omiterii solicitarii avizarii de modificare a actului individual de aderare pentru fondul Aripi, cu privire la noua denumire a societatii care administreaza fondul.

Ca urmare a autorizarii schimbarii denumirii din Generali Fond de Pensii in Generali Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private, societatea avea obligatia, conform legii, sa modifice actul individual de aderare in conformitate cu noua denumire, se mentioneaza in comunicatul CSSPP.

Generali Fond de Pensii era, la finalul lui februarie, al treilea administrator de pe piata pensiilor private, cu active de 222,56 milioane lei si 473.184 participanti.

Citeste si:
Un soldat si-a impuscat comandantul, apoi s-a sinucis
Un soldat si-a impuscat...

Citeste articolul integral pe Wall-street.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.