Curtea de Conturi a constatat abateri de aproape doua milioane de lei, in urma controlului efectuat la CEC Bank. Raportul institutiei pe 2008 arata nereguli in privinta licitatiilor, in organizarea si desfasurarea operatiunilor de inventariere, evidentierea in patrimoniu a terenurilor detinute, in efectuarea cheltuielilor si modul de reflectare a lor in evidenta contabila…
Curtea de Conturi a constatat abateri de aproape doua milioane de lei, in urma controlului efectuat la CEC Bank. Raportul institutiei pe 2008 arata nereguli in privinta licitatiilor, in organizarea si desfasurarea operatiunilor de inventariere, evidentierea in patrimoniu a terenurilor detinute, in efectuarea cheltuielilor si modul de reflectare a lor in evidenta contabila sau onorarea discutabila a unor contracte. Cu toate acestea, presedintele CEC, Radu Gratian Ghetea, spune ca raportul Curtii de Conturi este vechi si ca "nu este nimic spectaculos in el".

"Raportul este de un an de zile, nu e nimic spectaculos in el. Lucrurile au fost remediate intre timp. Nu am niciun fel de comentariu. Noi nu suntem institutie publica. A fost un raport de audit, nu unul de control", a declarat Ghetea la un post radio, precizand ca achizitiile se fac "dupa regulile interne ale bancii".
Retail jobs


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Feeds.banknews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.