Banca Romaneasca, controlata de grupul elen NBG, a lansat pachetul de plati "Acces usor", ce ofera o dobanda de 5% pe an la conturile curente in lei si combina trei produse bancare diferite: cont curent, card de debit si internet banking, a anuntat banca. Pachetul va fi disponibil pentru persoanele fizice incepand din data de 15 martie. Suma minima pentru deschiderea…
Banca Romaneasca, controlata de grupul elen NBG, a lansat pachetul de plati "Acces usor", ce ofera o dobanda de 5% pe an la conturile curente in lei si combina trei produse bancare diferite: cont curent, card de debit si internet banking.

Pachetul va fi disponibil pentru persoanele fizice incepand din data de 15 martie. Suma minima pentru deschiderea contului este de 100 de lei, iar comisionul lunar de administrare este de 6 lei/luna pentru toate cele trei produse oferite, potrivit bancii.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Feeds.banknews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.