UniCredit Tiriac Bank a redus cu 20% dobanda, atat cea fixa cat si cea variabila, la creditul pentru nevoi personale fara ipoteca, pentru toate cele cinci variante de produs disponibile, pana la data de 31 mai, a anuntat, luni, banca. Creditul pentru orice fara ipoteca este oferit de UniCredit Consumer Financing in sucursalele UniCredit Tiriac Bank si are un plafon de 20.000 euro si o perioada maxima de acordare de 10 ani.Clientii pot opta pentru dobanda fixa sau variabila... [ Cite
UniCredit Tiriac Bank a redus cu 20% dobanda, atat cea fixa cat si cea variabila, la creditul pentru nevoi personale fara ipoteca, pentru toate cele cinci variante de produs disponibile, pana la data de 31 mai, a anuntat, luni, banca.

Creditul pentru orice fara ipoteca este oferit de UniCredit Consumer Financing in sucursalele UniCredit Tiriac Bank si are un plafon de 20.000 euro si o perioada maxima de acordare de 10 ani.

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.