BRD Finance IFN si Opel Romania au lansat un credit in lei pentru clientii care doresc sa cumpere orice model de Opel Astra direct din show-room-urile producatorului de autoturisme, dobanda fiind de 8,9% pe an. Finantarea se adreseaza persoanelor fizice si persoanelor fizice autorizate, cu varste cuprinse intre 21 si 69 de ani. Valoarea creditului urmeaza sa fie rambursata in rate lunare fixe pe intreaga perioada contractuala, de maxim 5 ani. In plus,... [ Citeste articolul pe Daily

BRD Finance IFN si Opel Romania au lansat un credit in lei pentru clientii care doresc sa cumpere orice model de Opel Astra direct din show-room-urile producatorului de autoturisme, dobanda fiind de 8,9% pe an.

Finantarea se adreseaza persoanelor fizice si persoanelor fizice autorizate, cu varste cuprinse intre 21 si 69 de ani.

Valoarea creditului urmeaza sa fie rambursata in rate lunare fixe pe intreaga perioada contractuala, de maxim 5 ani. In plus, clientii Opel pot include asigurarea de viata in valoarea ratei lunare, astfel incat evenimente neprevazute cum ar fi riscul de somaj sa fie acoperite.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.