Domenia Credit IFN, compania de credite ipotecare din cadrul GE Money România, l-a numit pe directorul de vânzari, Paul Panciu, în functia de director general, pentru a-l înlocui pe Cristian Dragos, care a preluat la începutul acestui an coordonarea operatiunilor grupului. Panciu, în vârsta de 33 de ani, a început sa lucreze la GE Money în august 2007 ca manager pentru canalele de vânzari alternative, iar în luna ...

Domenia Credit IFN, compania de credite ipotecare din cadrul GE Money Romania, l-a numit pe directorul de vanzari, Paul Panciu, in functia de director general, pentru a-l inlocui pe Cristian Dragos, care a preluat la inceputul acestui an coordonarea operatiunilor grupului.

Panciu, in varsta de 33 de ani, a inceput sa lucreze la GE Money in august 2007 ca manager pentru canalele de vanzari alternative, iar in luna februarie 2008 a fost promovat manager de vanzari, pozitie din care a coordonat reteaua de sucursale, echipa de vanzari directe si canalele de vanzari indirecte.
Anterior venirii la GE Money, Panciu a lucrat pentru Credit Europe Bank ca manager pentru canalele de vanzari alternative (2006 - 2007) si ca manager regional de vanzari (2005-2006).

Panciu are un master in Afaceri International obtinut in Norvegia, o diploma in Administrarea Afacerilor si este absolvent al SNSPA (Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative).

Retail jobs

"Obiectivele noastre imediate sunt de accelerare a vanzarilor de credite ipotecare si cred ca experienta mea anterioara in vanzari va contribui la atingerea acestora. In egala masura de importante sunt optimizarea costurilor si pastrarea delincventei in limite controlabile pentru actualul context", a declarat seful Domenia Credit.

GE Money, divizia de servicii financiare de retail a companiei General Electric, detine pe piata romaneasca, din septembrie 2006, compania de leasing Motoractive IFN, societatea de credite de consum Ralfi IFN, precum si compania Domenia Credit, pe care le-a preluat in urma unei tranzactii in valoare totala de 140 milioane de euro. Cele trei firme activeaza sub brandul GE Money.

Grupul detine in Romania active in valoare de circa 600 de milioane de dolari.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.