Bancpost a lansat creditul ipotecar cu asigurare de risc de somaj "Sigur acasa", cu o dobanda fixa pentru primii trei ani incepand de la 7,95% pe an, precum si pana la 12 rate de credit asigurate in caz de somaj in primii trei ani, potrivit unui comunicat transmis de banca. Dobanzile practicate de banca sunt fixe in primii trei ani si pornesc de la 7,95% pe an la…
Bancpost a lansat creditul ipotecar cu asigurare de risc de somaj "Sigur acasa", cu o dobanda fixa pentru primii trei ani incepand de la 7,95% pe an, precum si pana la 12 rate de credit asigurate in caz de somaj in primii trei ani.

Dobanzile practicate de banca sunt fixe in primii trei ani si pornesc de la 7,95% pe an la imprumuturile in euro si de la 12,25% pe an la cele in lei. Ulterior, banca practica o dobanda variabila egala cu rata Euribor la 6 luni plus o marja de 6,25 puncte procentuale la creditele in euro, respectiv cu rata Robor la 6 luni plus o marja de 3,25 puncte procentuale la cele in lei.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Feeds.banknews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.