Bancpost, subsidiara romaneasca a grupului financiar elen Eurobank EFG, a anuntat ca recent a extins si pentru companii mici si persoane fizice autorizate (PFA) finantarile din imprumutul de 80 milioane euro primit de la Banca Europeana de Investitii (BEI). Banca a semnat la sfarsitul anului trecut un contract de finantare pe termen lung cu BEI…

Bancpost, subsidiara romaneasca a grupului financiar elen Eurobank EFG, a anuntat ca recent a extins si pentru companii mici si persoane fizice autorizate (PFA) finantarile din imprumutul de 80 milioane euro primit de la Banca Europeana de Investitii (BEI).

Banca a semnat la sfarsitul anului trecut un contract de finantare pe termen lung cu BEI, pentru sprijinirea IMM-urilor.

In urma extinderii clientelei eliigibile, clientii companii mici si PFA pot primi imprumuturi din banii de la BEI "in vederea finantarii nevoilor lor curente, precum si pentru acordarea de credite destinate investitiilor in echipamente si/sau sedii", se spune in comunicatul Bancpost.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Feeds.banknews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.