Banca Comerciala Romana, cea mai mare grup financiar din tara noastra dupa valoarea activelor gestionate si dupa marimea retelei, a redus numarul de salariati cu 9,7% in 2009, personalul institutiei de credit ajungand la finalul anului trecut la 9.012,...

Banca Comerciala Romana, cea mai mare grup financiar din tara noastra dupa valoarea activelor gestionate si dupa marimea retelei, a redus numarul de salariati cu 9,7% in 2009, personalul institutiei de credit ajungand la finalul anului trecut la 9.012, de la aproape 10.000, in decembrie 2008.

In cadrul grupului Erste au mai fost realizate reduceri importante de personal in 2009, mai ales in cadrul subsidiarelor din Ucraina (-18,5%), Slovacia (-14,4%).

Actionarul majoritar al BCR, Erste Group, precizeaza ca scaderea personalului inregistrata in cadrul bancii autohtone a fost determinata de externalizarea unor servicii nebancare si a reprezentat una dintre ultimele masuri implementate la preluarea programului initiat de crestere a eficientei.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.