In urma primirii avizului din partea Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Septimiu Postelnicu a devenit noul vicepresedinte executiv pentru divizia Global Business Services (GBS) a UniCredit Tiriac Bank si, in acelasi timp, membru al directoratului bancii. Septimiu Postelnicu are o experienta de peste 13 ani in domeniul financiar si a ocupat anterior pozitiile de managing director al HVB Leasing Romania (2004-2006), CEO si coordonator de integrare UniCredit Leasing - HVB Leasing in cadrul
In urma primirii avizului din partea Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Septimiu Postelnicu a devenit noul vicepresedinte executiv pentru divizia Global Business Services (GBS) a UniCredit Tiriac Bank si, in acelasi timp, membru al directoratului bancii.

Septimiu Postelnicu are o experienta de peste 13 ani in domeniul financiar si a ocupat anterior pozitiile de managing director al HVB Leasing Romania (2004-2006), CEO si coordonator de integrare UniCredit Leasing - HVB Leasing in cadrul UniCredit Leasing Corporation (2006-2008).


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.