Banca Italo Romena se alatura bancilor din Romania care emit carduri cu chip incoporat, oferind astfel clientilor instrumente de plata mult mai securizate comparativ cu cardurile traditionale cu banda magnetica, se arata intr-un comunicat de presa al bancii remis BankNews.ro. De noua tehnologie chip va beneficia intreg portofoliul de carduri de debit si de credit detinut de…

Banca Italo Romena se alatura bancilor din Romania care emit carduri cu chip incoporat, oferind astfel clientilor instrumente de plata mult mai securizate comparativ cu cardurile traditionale cu banda magnetica.

De noua tehnologie chip va beneficia intreg portofoliul de carduri de debit si de credit detinut de catre banca, reprezentand atat cardurile nou emise cat si cele reinnoite.

O alta noutate este faptul ca prin intermediul cardurilor de debit posesorii vor putea accesa oricand disponibilitatile din conturile curente deschise atat in RON, cat si in EUR. De asemenea, in vederea limitarii riscurilor de fraudare, au fost concepute pentru fiecare tip de card in parte, cate trei pachete de limite maxime de tranzactionare zilnice si lunare la ATM, POS si pe Internet, clientii avand posibilitatea de a opta pentru oricare dintre aceste pachete.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Feeds.banknews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.