Piraeus Bank Romania s-a mutat in casa noua, pe Soseaua Nicolae Titulescu numarul 29 - 31, sector 1. Cladirea, care apartine in totalitate bancii, are 15 etaje plus parter si mezanin, parcare subterana pe 4 nivele si se intinde pe aproape 500 mp. Suprafata totala construita este de 14.321 mp. In cursul lunii martie vor fi incheiate lucrarile de amenajare…
Piraeus Bank Romania s-a mutat in casa noua, pe Soseaua Nicolae Titulescu numarul 29 - 31, sector 1. Cladirea, care apartine in totalitate bancii, are 15 etaje plus parter si mezanin, parcare subterana pe 4 nivele si se intinde pe aproape 500 mp. Suprafata totala construita este de 14.321 metri patrati.

In cursul lunii martie vor fi incheiate lucrarile de amenajare a sucursalei aflate la parterul cladirii, astfel incat clientii bancii vor putea sa-si deruleze operatiunile curente si prin intermediul unitatii Dr. Felix.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Feeds.banknews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.