Cea mai mare banca locala, BCR, va raporta pentru 2009 un profit net de 68 de milioane de euro, in scadere cu 72% fata de castigul de 240 de milioane de euro obtinut in 2008, estimeaza analistii mai multor banci straine intr-un sondaj al Reuters cu privire la rezultatele grupului austriac Erste, proprietarul BCR. Cel mai mare creditor din Romania va anunta pierderi…
Cea mai mare banca locala, BCR, va raporta pentru 2009 un profit net de 68 de milioane de euro, in scadere cu 72% fata de castigul de 240 de milioane de euro obtinut in 2008, estimeaza analistii mai multor banci straine intr-un sondaj al Reuters cu privire la rezultatele grupului austriac Erste, proprietarul BCR.

Cel mai mare creditor din Romania va anunta pierderi de trei milioane de euro pentru trimestrul al patrulea, iar profitul la nivelul intregului an se va situa intre 57 si 82 de milioane de euro, potrivit analistilor.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Feeds.banknews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.