Activele Raiffeisen AM au ajuns la 300 milioane euro, cele mai mari plasamente fiind realizate in instrumente financiare cu venit fix, in timp ce investitiile in actiuni sau fonduri de actiuni au o pondere de numai 6,2% din total, conform structurii actuale a activelor financiare ale populatiei. Potrivit comunicatului transmis de administratorul de fonduri…
Activele Raiffeisen AM au ajuns la 300 milioane euro, cele mai mari plasamente fiind realizate in instrumente financiare cu venit fix, in timp ce investitiile in actiuni sau fonduri de actiuni au o pondere de numai 6,2% din total, conform structurii actuale a activelor financiare ale populatiei.

Potrivit comunicatului transmis de administratorul de fonduri, din totalul activelor administrate, circa 126 milioane euro (42%) reprezinta investitii in obligatiuni si certificate de trezorerie, din care aproximativ 70 milioane euro sunt plasamente in titluri de stat. In schimb, investitiile in actiuni sau fonduri de actiuni au totalizat doar 19 milioane euro.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Banknews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.