UniCredit Tiriac Bank a redus dobanzile la creditele imobiliare si la creditul personal cu ipoteca in lei cu cate un punct procentual, in ton cu masurile Bancii Nationale a Romaniei (BNR) de reducere a dobanzii de politica monetara, a anuntat banca. Astfel, la creditele noi in lei pentru achizitii si constructii de locuinte, dobanda a scazut de la 12,80% la 11,80%…
UniCredit Tiriac Bank a redus dobanzile la creditele imobiliare si la creditul personal cu ipoteca in lei cu cate un punct procentual, in ton cu masurile Bancii Nationale a Romaniei (BNR) de reducere a dobanzii de politica monetara.

Astfel, la creditele noi in lei pentru achizitii si constructii de locuinte, dobanda a scazut de la 12,80% la 11,80% pe an, iar la creditele noi de nevoi personale cu ipoteca in lei, dobanda anuala a scazut de la 14,80% la 13,80%.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Banknews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.