Sucursala din Romania a Royal Bank of Scotland (RBS), controlata de guvernul britanic, avea la finalul anului trecut active de 2,3 miliarde euro, "in usoara scadere fata de 2008", ca urmare a diminuarii imprumuturilor in euro, a declarat miercuri directorul general al bancii, Johan Gabriels. "Din total, 1,8 miliarde euro sunt pe partea de corporate…
Sucursala din Romania a Royal Bank of Scotland (RBS), controlata de guvernul britanic, avea la finalul anului trecut active de 2,3 miliarde euro, "in usoara scadere fata de 2008", ca urmare a diminuarii imprumuturilor in euro, a declarat miercuri directorul general al bancii, Johan Gabriels.

"Din total, 1,8 miliarde euro sunt pe partea de corporate, iar 500 milioane euro pe partea de retail. Din cele 500 milioane euro, 300 milioane reprezinta creditele de consum, iar restul sunt credite ipotecare si carduri", a afirmat Gabriels.

Citeste articolul integral pe Feeds.banknews.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.