Banca Intesa Sanpaolo si-a închis, la jumatatea acestei luni, cinci sucursale pe care le detinea în orase din Transilvania, potrivit unui anunt al institutiei de credit. Banca, cu capital italian, a solicitat radierea din Registrul Comertului a agentiilor din orasele Sibiu, Brad, Lipova, Chisineu Cris si Sighetu Marmatiei, începând cu data de 15 ianuarie. Intesa Sanpaolo Bank România a înregistrat, în primele sase luni ale anului ...
Banca Intesa Sanpaolo şi-a închis, la jumătatea acestei luni, cinci sucursale pe care le deţinea în oraşe din Transilvania, potrivit unui anunţ al instituţiei de credit.

Banca, cu capital italian, a solicitat radierea din Registrul Comerţului a agenţiilor din oraşele Sibiu, Brad, Lipova, Chişineu Criş şi Sighetu Marmaţiei, începând cu data de 15 ianuarie. Intesa Sanpaolo Bank România a înregistrat, în primele şase luni ale anului trecut, un profit operaţional net de 4 milioane de euro, la active de 718 milioane de euro.

Citeste articolul integral pe Capital.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.