Directorul general al OTP Bank Romania, Laszlo Diosi, mizeaza in acest an pe o crestere cu 7-10% a volumului de credite pe ansamblul sectorului bancar romanesc, in contextul in care se asteapta la o crestere economica conform cu estimarile. "Economia a fost intr-o forma mult mai buna in T4 fata de trimestrul anterior din 2009. In aceste conditii, suntem optimisti si…
Directorul general al OTP Bank Romania, Laszlo Diosi, mizeaza in acest an pe o crestere cu 7-10% a volumului de credite pe ansamblul sectorului bancar romanesc, in contextul in care se asteapta la o crestere economica conform cu estimarile.

"Economia a fost intr-o forma mult mai buna in T4 fata de trimestrul anterior din 2009. In aceste conditii, suntem optimisti si ne-am construit planul pentru acest an avand in vedere estimarea de crestere economica", a precizat Diosi.

Citeste articolul integral pe Feeds.banknews.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.