Libra Bank a introdus in portofoliul sau de carduri Libra Jolie, cardul destinat in exclusivitate reprezentantelor sexului frumos, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Cardul Libra Jolie reprezinta o noutate pe piata de carduri din Romania si prin prisma sistemului de reduceri speciale intre 3% si 25%, de care beneficiaza posesoarele…
Libra Bank a introdus in portofoliul sau de carduri Libra Jolie, cardul destinat in exclusivitate reprezentantelor sexului frumos.

Cardul Libra Jolie reprezinta o noutate pe piata de carduri din Romania si prin prisma sistemului de reduceri speciale intre 3% si 25%, de care beneficiaza posesoarele sale in peste 150 de locatii partenere: clinici medicale si stomatologice, centre de sanatate si infrumusetare, sali de fitness, magazine de haine pentru femei si copii, accesorii si lifestyle.

Citeste articolul integral pe Feeds.banknews.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.