AIG are datorii de 124 miliarde de dolari catre statul american si are nevoie de "un viitor fermecat" pentru a reusi sa restituie sumele uriase primite de la Trezorerie si banca centrala in timpul crizei. In acelasi timp, atentia opiniei publice din SUA este indreptata spre audierile din Congres privind controversele legate de plati efectuate de AIG catre mai multe banci, autoritatile incercand sa determine rolul jucat de divizia din New York a... [ Citeste articolul pe Da
AIG are datorii de 124 miliarde de dolari catre statul american si are nevoie de "un viitor fermecat" pentru a reusi sa restituie sumele uriase primite de la Trezorerie si banca centrala in timpul crizei.

In acelasi timp, atentia opiniei publice din SUA este indreptata spre audierile din Congres privind controversele legate de plati efectuate de AIG catre mai multe banci, autoritatile incercand sa determine rolul jucat de divizia din New York a Federal Reserve si de seful din 2008 al acestei institutii, Timothy Geithner, in prezent secretar general al Trezoreriei.

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.